След документалната поредица на принц Хари и Меган Маркъл по Netflix и биографичната книга на херцога на Съсекс, още един представител на кралския двор реши да прави публични разкрития за личния си живот. Сара Фъргюсън, която от години е щастливо разведена с принц Андрю, отказал се от кралските титли, успя да привлече вниманието към себе си с подкаста Tea Talks with the Duchess and Sarah.

Сара Фъргюсън и признанията за връзката с принц Андрю в новия й подкаст Tea Talks with the Duchess and Sarah

Напук на кралския двор - разведени и по-щастливи от всякога

Една история, която си заслужава да се чуе

Покрай признанията за личния си живот и ролята на кралското семейство в него, херцогинята на Йорк ни изненада неприятно и с новината за една тежка диагноза.

През изминалия уикенд говорител на Сара Фъргюсън разкри, че тя е била диагностицирана с рак на гърдата след профилактичен преглед и е претърпяла операция за премахване на тумора. Сега вече е в дома си в Уиндзор и се възстановява след интервенцията в компанията на семейството си.

Снимка 623908

Източник: GettyImages

Според приближени на херцогинята на Йорк, прогнозите за здравословното й състояние са добри, защото ракът е бил открит в много ранен стадий и лекарите са предприели правилни и навременни мерки. Тя се лекува в болницата King Edward VII Hospital, която се грижи за здравето на членовете на кралското семейство от десетилетия.

Принц Хари и Меган Маркъл отново получиха подкрепата на Сара Фъргюсън

Съюзникът на Хари и Меган в кралския двор

Когато сте на едно мнение

Според официалното съобщение, Сара Фъргюсън ще говори за трудностите, през които е преминала, в новия епизод на подкаста си. В него очакваме подробности за диагнозата, със споделянето на които ще иска да бъде полезна на другите жени, които преминават или в бъдеще може да им се наложи да преминат през същото, предава Daily Mail.