Британският кралски двор от десетилетия се свързва със скандали, семейни драми и пикантерии. След напускането на принц Хари и Меган Маркъл ситуацията малко се успокои, но сега една друга дама, свързана със семейството, е готова да привлече вниманието на всички с личните си признания.

"Или си вътре, или вън" - Сара Фъргюсън за принц Хари и Меган Маркъл

"Или си вътре, или вън" - Сара Фъргюсън за принц Хари и Меган Маркъл

Рисковете на това да напуснеш кралското семейство

Сара Фъргюсън е бивша съпруга на един от синовете на покойната кралица Елизабет Втора принц Андрю. Двамата се развеждат през 1996 г., но продължават да живеят заедно в дома си в рамките на замъка Уиндзор. Именно тяхната нетрадиционна връзка е основната тема и на новия подкаст Tea Talks with the Duchess and Sarah, който Фъргюсън ще води с ко-водещата Сара Томас.

В първия епизод Фъргюсън започва директно с откровенията и се определя като "много срамежлива". Също така признава, че се доверява твърде много на твърде много хора. Заявява и че в момента няма гадже, но би искала да има.

Междувременно ко-водещата определя принц Андрю и Сара Фъргюсън като "най-щастливата разведена двойка, която познаваме". И е факт, че двамата сега прекарват много повече време заедно, отколкото по време на десетте години семеен живот, през които принцът често е отсъствал заради службата си във военноморските сили.

Бившите съпрузи, които живеят под един покрив, често ходят на почивки с дъщерите си Беатрис и Йожени. А спекулациите, че може един ден отново да минат под венчилото, не спират. Идилията им обаче може да бъде нарушена от пренарежданията и орязването на разходите за кралските резиденции, които планира крал Чарлз. Наскоро дори принц Андрю отказа да напусне дома си, но в бъдеще може да бъде принуден.

Снимка 572097

Източник: GettyImages

Преди няколко години синът на кралицата се забърка в секс скандал с вече покойния Джефри Епстайн и се отказа от това да бъде пълноправен член на кралското семейство, защото хвърли черно петно върху имиджа му. А двамата със Сара Фъргюсън винаги са били трън в очите. Принц Филип например никога не е приемал снаха си и дори не е искал да бъде в една стая с нея, предава Daily Mail.

В подкаста херцогинята на Йорк с насмешка отговаря, че между нея и принц Андрю не може и дума да става за романтика. Каквото било, било днес двамата са баба и дядо. А техен бивш придворен разяснява, че двамата спят в отделни спални и това между тях е "най-дълбока форма на приятелство" и двамата биха се защитавали "до смърт".

Принц Андрю и жилището в Уиндзор, което отказва да напусне

Нови проблеми с принц Андрю

Братът на крал Чарлз отказва да напусне жилище в Уиндзор

Със сигурност ще бъде интересно да разберем какви още разкрития ни е подготвила Фъргюсън в следващите епизоди на подкаста. Защото докато се определя като толкова срамежлива, тя очевидно е готова да разкаже доста за необикновената си връзка с принц Андрю, както и за кралския двор, където никога не е скучно.