Вероятно много хора имат свое мнение по въпроса трябва или не трябва принц Хари и съпругата му да присъстват на коронацията на крал Чарлз на 6 май тази година. Сара Фъргюсън, бившата съпруга на принц Андрю, също има какво да каже.

Какво мисли Опра Уинфри за принц Хари и коронацията на баща му

Коронацията с или без Хари и Меган

Какво смята Опра Уинфри по въпроса

63-годишната майка на принцесите Беатрис и Йожени даде интервю за The Independent, в което каза направо: "Няма как да имаш и двете. Не може да седиш на оградата с един крак вътре и един - отвън. Или си вътре, или не".

Макар тя да не споменава по никакъв начин Меган и Хара, мнозина разтълкуваха думите й като упрек към херцозите на Съсекс. Подобно на тях, Фъргюсън избира да се оттегли от кралското семейство след развода си с принц Андрю през 1996 г., макар да запазва титлата си херцогиня на Йорк.

Снимка 613856

Източник: GettyImages

Сара допълва, че не е нормално да плачеш, че не те канят на официални събития, когато вече не си част от семейството. "Избрал си да напуснеш - напускаш и си живееш живота. Това беше мое решение", казва още тя.

Снимка 607734

Източник: GettyImages

Фъргюсън, която най-голяма радост в момента са внуците й от Беатрис и Йожени, обаче казва още, че никой няма право да съди друго човешко същество за решенията му. "Цял живот съм била съдена. И нямам какво да кажа за семейство Съсекс."