Само преди няколко месеца Денис Ричардс публично разкри, че двете със Сами имат доста обтегнати отношения. Дори дотолкова, че тинейджърката стига до решението да живее с баща си Чарли Шийн. Денис подчерта колко ѝ е трудно заради създалата се ситуация и че се надява в най-скоро време нещата да се оправят. И дори дъщеря й да се върне да живее отново при нея.

Сами Шийн, модата и новата визия на дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс

Дъщерята на Чарли Шийн уверено върви по своя път

Сами вече е пораснало момиче

С течение на времето двете започват да правят необходимите стъпки една към друга, с цел да подобрят отношенията си, което изглежда се е случило. И малко след като се премести отново при майка си, Сами Шийн отново успя да изненада родителите си с новината, че вече има профил в OnlyFans.

Платформата е известна с това, че голяма част от съдържанието там е "за възрастни", макар това да не е единствената ѝ насоченост. И все пак, основното, което привлича нови потребители към OnlyFans, са именно разголените снимки и интимни клипове, които потребители качват доброволно.

Що се отнася до решението на 18-годишната Сами да си направи профил в OnlyFans, Чарли Шийн критикува родителските умения на бившата си съпруга Денис Ричардс.

"Тя вече е на 18 и живее с майка си. Това не се случи под моя покрив", каза бившата звезда на "Двама мъже и половина" пред Us Weekly в изявление от 13 юни.

"Не го одобрявам, но тъй като не мога да го предотвратя, я призовах да поддържа профила си стилен, креативен и да не жертва своята почтеност", заключва актьорът.

Междувременно представител на Денис Ричардс изтъкна позицията ѝ пред HollywoodLife: "Сами е на 18 и това решение не се основава на факта в чия къща живее. Всичко, което мога да направя като родител, е да я напътствам и да се доверявам на преценката й, но тя прави своя собствен избор."

Сами Шийн обяви създаването на своя акаунт OnlyFans чрез Instagram със снимка по бански в басейн. "Щракнете върху връзката в моята биография, ако искате да видите повече", пише тя под кадъра. Разбира се, връзката в нейната биография води до новия й акаунт.

Денис Ричардс, Сами Шийн и поздравът на дъщерята на Чарли Шийн по случай Деня на майката

Прости ли дъщерята на Чарли Шийн на майка си

Сложните отношения между поколенията

В информацията за себе си в OnlyFans тя пише: "Хей, абонирайте се, за да видите ексклузивно съдържание."

Към момента на писането на този материал в акаунта има една заключена снимка с текст "твоят поглед към мен". Абонаментите започват от 19.99 долара на месец, но има отстъпки, ако потребителите се абонират за няколко месеца наведнъж.