Сами Шийн вече е голямо момиче - на цели 18, тя е готова да завладее света със своя стил.

Денис Ричардс, Сами Шийн и поздравът по случай рождения ден на дъщерята на Чарли Шийн

Какво празнува дъщерята на Чарли Шийн

И от кого получи мило послание

Дъщерята на актьорите Чарли Шийн и Дениз Ричардс сякаш всячески се опитва да излезе от сянката на известните си родители и да прави нещата по своя начин. Един от тях е опитът ѝ да се наложи като инфлуенсър в социалните мрежи. Затова и постоянно "залива" последователите си със снимки и информация, свързани с живота ѝ.

И ако надникнем в Instagram профила ѝ, ще видим, че само преди ден Сами отново го е направила. На снимките тя позира сред природата, облечена с актуалния в момента кроп топ, чийто черен цвят контрастира с белия, широко разкроен панталон. Интерес предизвиква и изборът на обувки - те са груби, черни и с висока платформа.

И още нещо прави впечатление - новият цвят на косата.

Сами винаги е била със светла коса, но явно сега тя е взела решението да мине в отбора на платинено русите. И ако трябва да сме честни, получило ѝ се е добре.

Всъщност, Сами представи пред света новата си визия още преди няколко седмици, публикувайки свои снимки с новата прическа. Към които тогава написа шеговитото "законно руса". Което беше намек и за скорошния ѝ рожден ден, който тя отпразнува с парти и приятели.

Тогава майка ѝ, актрисата Денис Ричардс отправи мило послание към своята дъщеря, което бе и опит двете да възстановят своите добри отношения. От известно време комуникацията помежду им е затруднена и дори Сами е взела решението да живее при баща си Чарли Шийн. Явно така се чувства добре.