След дълги месеци на неразбирателство, изглежда че отношенията между актрисата Денис Ричардс и дъщеря ѝ Сами Шийн най-сетне са поели в положителна посока. Това става ясно от поредицата снимки, които майка и дъщеря споделиха в Instagram на 8 май - Деня на майката.

Чарли Шийн, Сами Шийн, Денис Ричардс  и снимката по бански на дъщерята на актьорите

Ето как изглежда порасналата дъщеря на Чарли Шийн

Поздрави от плажа в Малибу

На снимките Денис и Сами усмихнато позират, а това, което младото момиче пише към тях, е наистина мило. "Честит ден на майката! Обичам те толкова много, мамо. Нямаш представа колко съм благодарна, че те имам в живота си."

Само преди около три месеца Денис Ричардс публично разкри, че двете със Сами имат доста обтегнати отношения. Дори дотолкова, че тинейджърката стига до решението да живее с баща си Чарли Шийн. Денис подчерта колко ѝ е трудно заради създалата се ситуация и че се надява в най-скоро време нещата да се оправят и дори дъщеря й да се върне да живее отново при нея.

С течение на времето двете започват да правят необходимите стъпки една към друга, с цел да подобрят отношенията си. Първа бе Денис, която поздрави Сами за рождения ѝ ден през март, като подчерта колко обича дъщеря си и, че държи на нея.

Денис Ричардс, Сами Шийн и поздравът по случай рождения ден на дъщерята на Чарли Шийн

Какво празнува дъщерята на Чарли Шийн

И от кого получи мило послание

Явно е дошъл и моментът, в който Сами е готова да отвърне и да направи необходимото, за да се стигне до примирие между майка и дъщеря, пише E!Online.