Любопитни са нещата, които се случват в личен план на Роберто Кавали. Популярният италиански дизайнер и основател на едноименната модна марка, стана баща - при това за шести път и на 82-годишна възраст.

Парис Хилтън, Картър Реум и първи снимки на бебето Финикс Барън Хилтън Реум

Как изглежда синът на Парис Хилтън

Първи снимки на малкия Финикс Барън Хилтън Реум

Детето е плод на дългогодишната връзка на Кавали с 38-годишния шведски модел и плеймейтка Сандра Нилсон- Бергман. Двамата започват да излизат още през 2014 г., малко след като дизайнерът приключва втория си брак. И появата на малкия наследник е част от естествения развой на отношенията им.

Щастливите родители обявиха, че детето ще се казва Джорджо. Името е избрано от самия Кавали и знак на почит към неговия баща, убит от нацисти в края на Втората световна война, когато малкият Роберто е едва на четири години. Дизайнерът неведнъж е споделял колко тежко е преживял загубата на баща си и че дори до 18-годишна възраст е отказвал да говори. И все пак смята, че животът е бил милостив към него, имал е късмет и е възнаграден за страданията си.

Снимка 609521

Източник: GettyImages

Пред италианското списание Novella 2000 Кавали казва, че Сандра и бебето са добре. "Раждането беше във Флоренция и бе красиво и наистина емоционално да видя детето си веднага след неговата поява."

Италианският моден дизайнер, за когото се твърди, че притежава над 500 милиона долара, има пет деца от два предишни брака.

Биологичен часовник, фертилност или как възрастта влияе на мъжа за създаване на поколение

Цъка ли биологичният часовник и за мъжете, които искат да стават бащи

Как възрастта на мъжа влияе за създаването на деца

През 2015 г. Роберто Кавали поднесе на Сандра изключително скъп подарък - частен остров в родната Швеция. Според Daily Mail островът е на стойност над два милиона паунда и се намира близо до Стокхолм. Включва вила с четири спални, ловна хижа, басейн, голф игрище и останки от викингска крепост.