Последния път, която чухме гласа на Риана, са приблизително 40-те секунди в песента на канадския изпълнител и продуцент PartyNextDoor "Belive It" от началото на 2020 г. Последният й студиен албум Anti пък излиза през далечната 2016 г.

Риана, Forbes, обявяването ѝ за най-младата жена милиардер и колко точно е богатството ѝ

Ето колко е богатството на Риана

Вече е най-младата жена милиардер

И макар през последните две години на няколко пъти да загатва, че готви нов, с работно заглавие R9, всичко остава само обещания. А дните и месеците си минават...

Естествено, в момента изпълнителката е фокусирана върху отглеждането на детето си, което роди по-рано тази година. Но голямото завръщане на музикалната сцена все пак ще се случи.

От ESPN разбираме, че Риана се е съгласила да пее на полувремето на Супербоул 2023 на 12 февруари догодина. Новината дойде от профила на NFL в Twitter, където бе публикувана снимка на женска ръка с татуировки, хванала топка за американски футбол.

И ако някой се двоуми дали тази ръка само не прилича на тази на Риана, то съмненията се разсейват от факта, че именно профила на изпълнителката е отбелязан в снимката. Към момента, разбира се, няма подробности около изпълнението на Риана.

През последните няколко седмици обаче имаше спекулации, че Тейлър Суифт ще пее на полувремето на най-голямото спортно събитие в САЩ. И те бяха подхранени от факта, че през октомври се очаква Суифт да издаде новия си албум - Midnights.

Супербоул 2022, Dr. Dre, Mary J Blige, Snoop Dogg, Еминем, 50 Cent и изпълнението, за което всички говорят

"Пенсионерите", които подпалиха сцената на Супербоул

Шоу като никое друго

Новината за участието на Риана идва след като от NFL сключиха сделка с Apple Music за партньорство относно следващите издания на Супербоул. През 2019 г. изпълнителката отказа да пее на големия финал в знак на солидарност с Колин Каперник и неговия протест за расовото неравенство в страна.

Тогава тя каза, че някои ще спечелят от изпълнението ѝ, но не и нейните хора, визирайки тъмнокожите. Но, очевидно, мнението ѝ се е променило.