Всяка година финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ е истинско събитие не само в света на спорта, но и на шоубизнеса. И причината не е толкова нашествието на звезди по трибуните на стадиона, колкото шоуто на сцената през полувремето.

Еминем, Супербоул 2022 и колениченето на рапъра

Как Еминем накара всички да говорят за него

Провокакация от страна на рапъра

Тази година организаторите заложиха на по-различна стратегия, която очевидно се оказа печеливша, съдейки по хиляди положителни коментари в социалните мрежи.

Вместо на хитови в момента изпълнители, се насладихме на изпълнението на няколко звезди от рап сцената, които вече може да не са в пика на своята слава, но няколко поколения израснаха с песните им.

Снимка 563520

Източник: GettyImages

Най-младият на сцената na SoFi Stadium бе 34-годишният Кендрик Ламар. Най-големите си хитове изпяха и Dr. Dre, на 56, Mary J. Blige, на 51, Snoop Dogg, на 50, Еминем, на 49, и 50 Cent - на 46. По изчисления на Daily Mail, общата им възраст е 286 години, което ги прави най-възрастните изпълнители, качвали се някога на сцената Супербоул.

Преди началото на полувремето Dr. Dre се закани, че ще направят такова шоу, че да напомнят на всички кои са и да не позволят на никого да ги забрави или да каже, че времето им е минало. И определено успяха - едва за 14 минути, които за мнозина се сториха прекалено недостатъчни.

Снимка 563517

Източник: GettyImages

Шоуто бе най-вече за децата на 80-те и 90-те, които видяха отново някои от музикалните си идоли в пълния им блясък пред 70 хиляди души публика на живо и милиони пред екраните.

Арнолд Шварценегер, Салма Хайек и рекламата им за Супербоул 2022 на новото BMW iX.

Когато Арнолд Шварценегер е Зевс, а Салма Хайек - Хера

Доста забавна реклама на BMW

Участието в полувремето на Супербоул не е обвързано с милиони хонорари, но сме сигурни, че на звездите от началото на века им е достатъчно отново всички да говорят за тях и да докажат, че има още хляб в тях.