Определено може да се каже, че за Риана тази година е наистина специална. Освен че едва преди два месеца стана майка на първородния си син, тя вече може да се похвали и с друго лично постижение. А именно - обявена е за най-младата жена милиардер в САЩ.

Риана, Fenty Beauty и първата публикация на певицата след раждането на сина й

Завръщането на Риана

Първа публикация на певицата след раждането на детето й

Признанието Риана получава от Forbes, които я поставят на 21-ва позиция в тазгодишната си класация за най-богати жени в Америка, спечелили сами богатството си ("America"s Richest Self-Made Women"). Така, със своите 34 години, тя е най-младата сред тях.

А парите, които притежава, са главозамайващата сума от 1.4 милиарда долара. От 2020 г. насам печалбата на певицата се е увеличила значително. Тогава тя е включена за първи път в същата класация, но е на 33-то място, с 600 милиона долара.

С новото си постижение обаче Риана измества Кайли Дженър, която последно държеше титлата "най-млада жена милиардер", въпреки че богатството ѝ възлизаше на 900 милиона долара.

Кайли сега все още е в списъка за най-богати жени в Америка, спечелили сами богатството си (с 600 милиона долара) и въпреки че е поставена на 41-вата позиция в него, остава най-младата сред всички. Тя е едва на 24 години.

Риана обаче е единствената жена милиардер под 40-годишна възраст, която присъства в същата класация на Forbes. Освен това може да се гордее и че е първият милиардер от родния си Барбадос.

Риана, A$AP Rocky и как искат да отгледат детето си

Добри родители ли ще бъдат Риана и A$AP Rocky

И какво искат за детето си

И като става дума за богатството ѝ, то всъщност не набъбва толкова благодарение на музикалната ѝ кариера (въпреки че е все толкова успешна), а повече заради стремглаво развиващата се козметична компания Fenty Beauty, която създава и ръководи, пише Huffpost.