Още по време на първата си бременност Риана показа, че няма намерение да прикрива тялото си, само защото то се е променило. Тогава певицата често привличаше погледите по събития, като носеше предизвикателни тоалети, с които показваше немалко плът. И обличаше дори и такива, които разкриваха изцяло корема ѝ.

Риана в действие - бременна и много секси

Поредната (полу)гола фотосесия на Риана

Барбадоската певица не спира да ни изненадва

Сега, когато вече втората ѝ бременност е напреднала, Риана остава вярна на стила си и отново често приковава вниманието ни с някоя и друга секси провокация. А поводът за поредната е пускането на новата линия от марката ѝ за бельо Savage X Fenty.

В Instagram певицата е качила поредица от шест снимки, на които позира по половинки бански в коралов цвят. От кадрите личи, че коремчето ѝ е вече доста наедряло, но това изобщо не ѝ пречи да показва увереност.

Феновете на Риана не пропускат да оставят комплименти в коментарите под поста. Един от тях пише: "Ти си истинската дефиниция за красота!" Друг пък се възхищава от сиянието на певицата.

Самата тя разкри, че е бременна за втори път през февруари, когато се качи на сцената за изпълнението си по време на полувремето на Супербоул. Все още обаче за нас не е ясно кога Риана и половинката ѝ A$AP Rocky очакват бебето да се появи на бял свят.

Само преди месец те издадоха името на първото си дете. Момченцето им, което е вече на годинка, носи името Риза Ателстън Мейърс (RZA Аthelston Mayers). Кръстено е на рапъра от групата Wu-Tang Clan, на която явно звездната двойка е фен.

Риана и ASAP Rocky предизвикаха спекулации, че са тайно женени

Тайно женени ли са Риана и ASAP Rocky

И какво породи предположенията

През 2021 г. A$AP Rocky признава в интервю с GQ, че с Риана са във връзка. Предполага се обаче, че те започват да се срещат година по-рано.