Съвсем малко време дели Риана от момента, в който ще прегърне второто си дете. На MET Gala в началото на месеца певицата демонстрира доста наедряло коремче, а подробностите около предстоящото раждане засега предпочита да пази в тайна.

Риана и видеото, което сподели с 10-месечния си син

Тренировката на Риана и 10-месечния ѝ син

Симпатични моменти от ежедневието на певицата

Това не е особена изненада, защото тя е доста избирателна по отношение на информация за личния си живот, която споделя. В профилите й в социалните мрежи може често да виждаме снимки и видеа с малкия й син, който скоро ще стане на годинка, но за това време така и не научихме как се казва той.

Тази седмица Daily Mail разпространи актът за раждане на сина на Риана и A$AP Rocky, от който разбираме името на момчето - Риза Ателстън Мейърс (RZA Аthelston Mayers).

Първото име на момчето е като на рапъра от групата Wu-Tang Clan, на която явно звездата двойка са фенове. Всъщност след раждането певицата неведнъж е забелязана да носи аксесоари, свързани с рап бандата, така че изборът не е толкова изненадващ.

Риана, Дженифър Лопес и суеверията на популярните личности

Популярните личности и техните суеверия

Всеки със заблудите и предразсъдъците си

А синът на Риана вече влезе в класациите на звезди наследници с необичайни имена. Сега ни остава да чакаме да разберем пола на второто й дете, както и неговото име, като се надяваме този път това да стане по-скоро след раждането.