Последните години са изключително успешни за Райън Рейнолдс в професионален план. Той много умело успя да се превърне от актьор, известен предимно с ролите си в романтични комедии, в един от най-търсените и желани за екшъни.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и раждането на четвъртото им дете

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс го направиха отново

Двамата отново в пълния си блясък

Разбира се, за този преход заслуга има не само добрата му физическа форма, но и добрият нюх, който канадският актьор проявява, когато стане време да избере следващия си проект.

А този добър нюх Рейнолдс пренася и извън киното - в бизнес начинанията си. Към момента трите най-големи и популярни инвестиции на актьора са в Aviation Gin, Mint Mobile и футболният клуб Рексъм. И към момента те му се отплащат доста добре. 

През 2020 г. Diageo PLC плати 610 милиона долара, за да придобие Aviation Gin, в който Райън Рейнолдс има акции. В началото на годината се появиха информации, че T-Mobile имат интерес към Mint Mobile.

Оказва се, че този интерес е бил не само действителен, но и сериозен, защото до сделка се е стигнало. Според Variety, T-Mobile ще придобие Ka'ena Corp. и дъщерните ѝ дружества - Mint Mobile, Ultra Mobile и Plum.

Сделката е на стойност над 1.35 милиард долара. Основателите на Mint Mobile Девид Гликман и Ризван Касим ще останат част от компанията и ще продължат да отговарят за развитието на брандовете. Райън Рейнолдс, който притежава около 25% от Mint Mobile, пък ще запази креативната си роля и ще е основното им рекламно лице.

Актьорът придоби дяла си в телекомуникационната компания, предлагаща предплатени услуги, през 2019 г., като сделката с T-Mobile се очаква да бъде напълно одобрена и финализирана до края на годината.

А в типичния си стил Рейнолдс потвърди, че сделката е факт. В специално видео изпълнителният директор на T-Mobile Майк Сивърт обявява промените и че цените на плановете няма да бъдат променяни. В картинката е и актьорът, който в края на видеото прегръща Сивърт и шеговито му казва, че е хубаво, че има нов баща.