Принц Уилям и Кейт Мидълтън са един от многодетните родители в кралския двор и са дали своя принос към него с цели трима преки наследници на престола. Явно това не им е достатъчно, защото в последно време все по-упорито се говори, че скоро може да видим херцогинята на Кеймбридж отново с наедряло коремче.

Кейт Мидълтън, кралица Елизабет Втора и изненадата, която готви на херцогинята на Кеймбридж

Изненадата, която кралицата готви на Кейт

Какъв е поводът

Неведнъж сме чували за тежките й бременности и със сигурност някои биха се зачудили защо й е отново да минава през това. А и вече е на 39 години. Но тя очевидно не приема възрастта си като спирачка, а по-скоро като предупреждение, че ако иска четвърто дете, не трябва да се бави много-много.

Принц Джордж вече е на седем, принцеса Шарлот е на пет, а малкият принц Луис - на две. Така че явно сега е точният момент за още едно попълнение в голямото им семейство.

Снимка 509951

Източник: GettyImages

Според кралски източници, последните месеци, които Уилям и Кейт прекараха предимно у дома - точно както всички нас, са ги накарали отново да се замислят за истински важните неща в живота. Първоначално Мидълтън се е стреснала от пандемията и е сложила плановете си на пауза, но сега вече е готова за четвърта бременност.

Двамата с принц Уилям винаги са искали голямо семейство. Но докато на него три деца са му напълно достатъчно, то съпругата му не е спирала да мечтае именно за четири, предава Express.

Кралицата също е била уведомена, че скоро най-вероятно ще има още едно правнуче. Последното, девето подред, бе това на принцеса Йожени, което се роди преди дни.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, трите им деца и как разочароваха принц Чарлз и Камила Паркър

Уилям и Кейт разочароваха Чарлз и Камила

Напрежението помежду им е осезаемо

Разбира се, Елизабет Втора няма нищо против още едно попълнение в семейството, но има и известни притеснения дали Уилям и Кейт ще се справят с подобна отговорност, още повече на фона на непрекъснато увеличаващите се кралски ангажименти.