Да си майка на три деца не е никак лесна задача. А да си майка на три деца, херцогиня и съпруга на бъдещия крал на Великобритания е в пъти по-сложно и Кейт Мидълтън много добре знае това. По тази причина и често разчита на най-верния си помощник.

Кейт Мидълтън, кралица Елизабет Втора и изненадата, която готви на херцогинята на Кеймбридж

Изненадата, която кралицата готви на Кейт

Какъв е поводът

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж неведнъж са заявявали своята твърда позиция по отношение на отглеждането на децата си. Те искат Шарлот, Джордж и Луис да имат максимално нормално детство и животът им да не тече по строг протокол от най-ранна възраст.

За някои това може да е изненада, но с това решение и идва и друго - че децата на Уилям и Кейт прекарват много повече време с нейните родители, отколкото с дядо Чарлз и баба Камила. И това неминуемо води до известно напрежение, което обаче рядко се коментира.

Снимка 505173

Източник: GettyImages

За Мидълтън основният авторитет в живота е нейната майка Каръл. На нея тя има безусловна вяра както за житейските уроци и съвети, така и за отглеждането на трите си деца. Но не само тя, а и самият принц Уилям често търси тъща си за съвет или просто за приятелски разговор. И може би тя успява да запълни празнотата, останала в сърцето му след смъртта на майка му Даяна.

Снимка 393105

Източник: GettyImages

И това не е никак приятно на принц Чарлз и Камила Паркър, които прекарват много по-малко време с внуците си, отколкото би им се искало. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж дори избраха извънградската им резиденция да е в Норфолк, за да бъдат по-близо до нейните родители, дори така да са на стотици километри от неговия баща, предава Express.

Принц Чарлз, Камила Паркър и тайното им имение

Малката тайна на Чарлз и Камила

Когато искат да се скрият от всички

И въпреки че така създала се ситуация води до напрежение между двете кралски двойки, Уилям и Кейт продължават да защитават позицията си и най-вече това, което смятат, че е правилно за техните деца.