Петгодишната принцеса Шарлот, дъщеря на херцога и херцогинята на Кеймбридж принц Уилям и Кейт Мидълтън, вече осъзнава кралския си статут и ѝ харесва да носи играчката си тиара вкъщи.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и милият жест на децата им Джордж, Шарлот и Луис

Милият жест на децата на Уилям и Кейт

Достойни наследници на короната

"Шарлот знае, че е принцеса и вече има играчка тиара, която обича да носи", казва приближен на кралското семейство пред Us Weekly, цитиран от Bang Showbiz.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж искат и трите им деца - принцеса Шарлот и техните синове принц Джордж и принц Луис, да имат щастливо и нормално детство и са твърдо решени да не ги разглезват.

View this post on Instagram

on

„Въпреки че децата осъзнават кралския си произход, те не са разглезени", пояснява източникът.

Принцеса Шарлот, която все повече ни прилича на своята прабаба кралицата, е четвърта в списъка на унаследяване на британската корона. Преди нея са дядо ѝ принц Чарлз, баща ѝ принц Уилям и 6-годишният ѝ брат Джордж.

И въпреки че са част от кралското семейство, всички те също усетиха ефекта от пандемията в последните месеци. Наскоро принц Уилям заяви, че изолацията заради коронавируса му е дала възможност за преоценка на живота.

View this post on Instagram

on

38-годишният наследник на короната казва, че продължаващата здравна криза е послужила като "събуждане" за хората по света. Това е така, защото приемаме живота си за даденост, а има много неща, които могат да разклатят всички нас по всяко време.

Принцеса Шарлот, принц Джордж, принц Луис, и какво е да си дете на Уилям и Кейт

Какво е да си дете на Уилям и Кейт

Животът на бъдещите монарси

Принц Уилям смята, че безпокойството му се е изострило, защото той е родител и мисли повече за бъдещето и за това какъв свят ще оставим на следващото поколение.