Трите деца на принц Уилям и Кейт Мидълтън са родени със сребърна лъжичка в устата и с напълно реалната възможност един ден да застанат начело на британската монархия.

Въпреки синята кръв, която тече във вените им, Шарлот, Джордж и Луис имат възможно най-нормалното за деца в тяхното положение детство благодарение на родителите си.

Херцогинята на Кеймбрдиж държи наследниците й да имат възможността да изживеят пълноценно най-безгрижните си години, което включва много пълноценно време, прекарано заедно и сред природата, както и предаване на много важни житейски уроци.

Снимка 435081

Източник: Twitter / Kensington Palace

С всяка своя публична поява Шарлот и Джордж успяват да ни убедят, че между тях съществува истински силна връзка. Те имат малка разлика във възрастта и прекарват дните си в съвместни игри, благодарение на които научават много един за друг, а и за живота, който тепърва им предстои.

Малките принц и принцеса са толкова еднакви, колкото и различни. Джордж е по-затворен и срамежлив, а Шарлот е по-общителна и игрива, пише People.

Снимка 437939

Източник: GettyImages

По-малкият им брат Луис пък оказва сериозна помощ на майка си в поддържането на перфектна фигура. преди време тя се пошегува, че по цял ден тича след него.

Кейт Мидълтън, принц Джордж, принц Луис, принцеса Шарлот и забавленията им

Калпазаните на Уилям и Кейт

Как се забавляват кралските хлапета

А Шарлот и Джордж също й помагат в грижите. Съвсем скоро брат и сестра ще прекарват още повече време заедно, защото и малката принцеса ще започне да посещава частното училище на няколко мили от Кенсингтън, в което учи брат й.