Принц Уилям и Kейт Мидълтън са не само херцог и херцогиня на Кеймбридж и бъдещото семейство начело на британската монархия, но и горди родители на три деца, които също са престолонаследници.

Принц Уилям, принц Хари, Кейт Мидълтън и как херцогинята на Кеймбридж отново помири братята

Кейт отново между Уилям и Хари

И на нея не й е лесно

През годините доста се изписа за трудните бременности на Кейт, които прекара почти на легло. А след раждането на принц Луис останахме с впечатлението, че повече деца не иска. Май обаче сме в грешка...

При една от последните си публични изяви след няколко седмици почивка херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха църква и благотворителна организация. Там се срещнаха с млада двойка и малката им дъщеря, която е още бебе.

Снимка 561184

Източник: GettyImages

Мидълтън изпадна в умиление и не се сдържа да прегърне момиченцето. А Уилям веднага реагира на гледката, заявявайки къде категорично, къде шеговито, че са приключили с правенето на деца.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и какво обичат да правят херцогът и херцогинята, когато децата заспят

Какви ги вършат Уилям и Кейт, когато децата заспят

Ритуали за щастлив брак

Той помоли младата двойка "да не дава такива идеи" на съпругата му, която очевидно се въодушеви от гледката на малкото момиченце. И май-май е съгласна да роди още едно дете на съпруга си, въпреки трудностите, през които ще й се наложи да премине отново. Идея, която обаче той не приема на драго сърце, както е показвал и преди, предава Good To.