Отношенията между принцовете Уилям и Хари са доста сложни, откакто помежду им застана Меган Маркъл. А след като съпрузите се преместиха зад океана, ситуацията стана още по-заплетена и двамата определено имат нужда от медиатор.

Кейт Мидълтън, 40-ият рожден ден на херцогинята на Кеймбридж и новите й снимки

Кейт сияе на 40

Специалните снимки на херцогинята

В тази роля най-често влиза не кой да е, а Кейт Мидълтън. За нея е много важно не само съпругът й да се чувства добре, но и в кралското семейство да цари мир и разбирателство. Затова и прави всичко по силите си, за да ги постигне.

Последния път, когато й се е наложило да помирява принцовете Уилям и Хари, е било преди откриването на статуята на принцеса Даяна през лятото на миналата година. Херцогът на Кеймбридж е бил толкова бесен на по-малкия си брат след разкритията пред Опра Уинфри, че въобще не е искал да застава до него, дори заради паметта на майка им.

Снимка 537323

Източник: GettyImages

Принц Уилям определено не успя да скрие настроението си на снимките от събитието. А източници от двореца разкриват пред The Times, че Мидълтън също е била на събитието, но скрита от медийното внимание, е изпълнила отново перфектно своята роля - да тушира напрежението между Уилям и Хари.

При пристигането си в Кенсингтън принц Хари не е бил посрещнат от по-големия си брат, а от прессекретаря на двореца. Херцогът на Кеймбридж не е искал и дума да си разменят и е давал вид на много обиден. Те едва са си разменили няколко изречения, на което инициаторът е бил Хари.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и какво обичат да правят херцогът и херцогинята, когато децата заспят

Какви ги вършат Уилям и Кейт, когато децата заспят

Ритуали за щастлив брак

Мидълтън обаче успяла да приложи своите ораторски умения, да умилостиви съпруга си и да даде друг тон на разговора им. Разбира се, това не значи, че Уилям и Хари са заровили томахавката, но поне са успели да се държат прилично пред медиите и поне за час да забравят проблемите помежду си, за да почетат паметта на любимата си майка.