За своите 10 години брак принц Уилям и Кейт Мидълтън не спират да ни доказват, че наистина са супер тандем - както в професионален, така и в личен план.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и обещанието, което херцогът на Кеймбридж даде на съпругата си

Обещанието, което Уилям даде на Кейт

И дали го изпълни

Със сигурност не им е лесно да балансират между всички ангажименти и трите си деца, но винаги се справят повече от добре. А за това си имат и своите малки тайни.

Колкото и натоварен ден да имат, херцогът и херцогинята на Кеймбридж винаги се стремят да намират време, което да прекарат само двамата. Най-често това е след като децата им заспят. Тогава Уилям обича да носи на Кейт чаша джин с тоник, споделят техни семейни приятели пред People.

Снимка 557608

Източник: GettyImages

"Двамата се грижат един за друг - но всеки по различен начин", уточняват те. Освен това са на едно мнение по въпроса, че трябва да поддържат живота си максимално обикновен и опростен, въпреки че един ден най-вероятно ще застанат начело на монархията.

Принц Уилям, Шакира, принцеса Шарлот и кой е кралският фен на колумбийската певица

Тесните връзки на Шакира с кралския двор

Чувствата са взаимни

Независимо от многобройните си официални ангажименти, Мидълтън държи сама да организира деня на цялото семейство и да взима участие във всички дейности. Затова и времето вечер със съпруга й и с питие в ръка е нейната заслужена почивка.