Малко преди раждането на бебе Арчи се появи информация, че принц Хари и Меган Маркъл планират съвсем скоро да стегнат куфарите за Африка.

Континентът е много специален за младото кралско семейство, защото го свързват със своите благотворителни каузи, а и с романтични спомени от началото на връзката си.

Факт е, че през следващите две-три години Хари и Меган ще отпътуват отново за Африка, но престоят им там ще продължи не няколко дни или седмици, а цели шест месеца.

Мащабният проект вече е в процес на подготовка и очакваме повече информация.

Знае се обаче, че с действията си херцогът и херцогинята на Съсекс ще продължат делото на принцеса Даяна. По-малкият й син никога не е криел влиянието, което тя е оказала върху неговите мисли и действия.

И сега той акцентира усилията си върху оказването на околната среда и подкрепата на образованието. Също като нея, той обръща внимание на важни за местните, но неудобни за управляващите въпроси като противопехотните мини, пише The Sun.

Принц Хари, смъртта на принцеса Даяна и какво сподели херцогът за майка си

Принц Хари - откровено за Арчи и за принцеса Даяна

Емоционален и като баща, и като син

Според анализатори на кралския двор, сега принц Хари е по-здраво стъпил на земята от всякога и е най-правилният момент да направи всичко, което е по силите му, за да бъде от полза на нуждаещите се.