Последната седмица вероятно бе най-емоционалната в живота на принц Хари. На 6 май той стана баща за първи път, а два дни по-късно със съпругата си Меган показаха сина си Арчи на света.

Хари вече може да е баща, но на първо място е принц. И като такъв има своите ангажименти, които не търпят отлагане, дори в деня след раждането на първия му наследник. Така принцът пътува до Хага на 9 май за събитие на Invictus Games.

Оставяме официалната част от програмата настрана, за да обърнем внимание на разговора на херцога на Съсекс с бившия военен Денис ван дер Стом. Двамата са покарали колело заедно и са си поговорили на различни теми, за които след това бяха информирани и медиите.

Снимка 422716

Източник: GettyImages

Хари е споделил, че да изгубиш майка си е като да изгубиш една голяма опора, от която всеки син се нуждае. Бившият военен има същата съдба, като на принца - загубил е майка си, а съвсем скоро ще стане родител за първи път. 

А Хари му е споделил, че се е срещал и с много други хора, които като тях тъгуват по отишлите си без време родители. И в подобни моменти усеща някаква утеха, че не е сам в болката си, която явно не намалява с годините, пише Daily Mail.

На фона на тази липса, която няма как да бъде запълнена, принцът е очарован от чудото на живота и изненадан как неговият син успя да направи толкова много хора истински щастливи.

Принц Хари, Меган Маркъл и първите подаръци за сина им Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор

Ето ги първите подаръци на бебе Арчи

Скромно, но от сърце

Малкият Арчи е променил изцяло мирогледа на херцога на Съсекс, дал му е нов фокус и нова цел. А Хари е посъветвал бившия военен да не си прави много планове за периода след раждането на детето, защото те ще са прекалено трудни за изпълнение.