Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха миналия юни след пет години връзка и по-малко от година след годежа. И макар често до момента да демонстрираха голямата си любов един към друг, се появиха подозрения, че двамата имат проблеми в брака и дори, че временно да се разделили.

Причината за тези твърдения се крие в няколко папарашки снимки, правени по различно време прес последните дни, на които се вижда, че нито един от двамата не носи венчалната си халка. 

41-годишната поп звезда беше хваната, докато слиза от задната седалка на автомобила си точно преди да се качи на частен самолет в Лос Анджелис. В момента тя е на почивка в Хавай с дългогодишния си мениджър Кейд Хъдсън, с което се изфука в Instagram през последните дни.

Бритни Спиърс, Сам Асгари и защо съпругът ѝ избухна срещу медиите

Поредната драма в живота на Бритни Спиърс

Но пък винаги има подкрепата на своя съпруг

Само няколко дни след като напуска Ел Ей без пръстена си и съпругът ѝ Сам е уловен без сватбената си халка по време на разходка близо до дома им в Thousand Oaks. 

Бракът на двойката напоследък се гледа под лупа от чуждестранните медии и феновете, след като по-рано този месец Бритни събуди подозренията с едно клипче, в което си спомня добрите времена преди третия й брак.

Във видеото, което показва нея и Сам по време на пътуване до Мексико, Бритни размишлява как е била "толкова щастлива" в пътуването, предприето преди пищната им сватба. "Завръщане в Мексико... преди да се оженя... толкова щастлива и глупава бях тук."

Бритни Спиърс, психическото й състояние, зависимостта от медикаменти и как е певицата

Притеснително ли е състоянието на Бритни Спиърс

Според близките й, да

Написаното не остана незабелязано от феновете, които коментираха: "Значи сега не е щастлива?"

"Тя явно не е щастлива сега, но това също ме кара да кажа... бракът все още изглежда фалшив", публикува друг потребител в Instagram.

Сватбата на Сам и Бритни през юни 2022 г. беше пищно събитие, проведено в дома на суперзвездата в Thousand Oaks. На него присъстваха множество звезди, като Парис Хилтън, Мадона, Селена Гомес и Дрю Баримор.

Бритни Спиърс, Сам Асгари, избягалото куче Порша и обажданията на феновете в полицията

Поредни неприятности в семейството на Бритни Спиърс

Ето откъде идват този път

Отчужденото семейство на Бритни - включително нейните противоречиви родители Джейми Спиърс и Лин Спиърс - не бяха сред поканените. Сватбата дойде 15 години след проваления й втори брак с бившия танцьор Кевин Федърлайн, който приключи през 2007 г. Бившата двойка има двама сина - Джейдън (16 г.) и Шон Престън (17 г.), въпреки че Бритни е в обтегнати отношения с двете си деца през последните години.