Сам Асгари, съпругът на Бритни Спиърс, направи интересно "включване" в социалните мрежи. 28-годишният мъж пусна кратка публикация в своя Instagram, чрез която апелира хората да не вярват на всичко, което четат.

Сам Асгари, Бритни Спиърс, голите ѝ снимки в Instagram и какво мисли за тях съпругът на певицата

Какво мисли съпругът на Бритни Спиърс за голите ѝ снимки

Когато от дефекта не може да стане ефект

Повод за това е твърдение, разпространявано от медиите, че той и популярната му половинка са изгонени от ресторант по време на вечеря през уикенда.

Като причина се изтъква фактът, че 41-годишната Бритни е предизвикала сцена в заведение в Калифорния, след като не е била доволна от обслужването и е изпаднала в истерия. Според TMZ, съпругът ѝ се е разстроил, настоял веднага да напуснат ресторанта и дори панически избягал през вратата.

Каква е точната причина за случилото се, няма как да разберем. Но е факт, че самата Бритни в последно време дава достатъчно основания да се съмняваме в доброто ѝ психическо състояние. Непосредствено преди случката в ресторанта певицата качи поредно предизвикателно видео, на което танцува в оскъдна рокля под звуците на "I Touch Myself".

В последната година Бритни Спирс неведнъж споделяше пред последователи си подобни видеа и снимки, в които стигаше доста далеч - от танци в оскъдно облекло до напълно голи кадри. Към които често и разказва и интимни подробности от живота си.

Но каквото и да прави звездата, явно винаги има подкрепата на своя съпруг. Преди време Сам разкри, че разбира напълно Бритни, след всичко, което е преживяла последните години. И добавя, че не би си позволил да контролира някого, който е "бил като под микроскоп през целия си живот". С което визира попечителството от страна на баща ѝ дълги години.

Бритни Спиърс, новите ѝ голи снимки и поредната провокация на певицата

Упс, Бритни пак се съблече гола

Нова доза снимки без дрехи

Бритни и Сам се сключват брак миналия юни на церемония в Лос Анджелис, след като се сгодиха през септември 2021 г., припомня Metro. Двойката се среща от 2016 г., след запознанство на снимачната площадка на музикалния видеоклип на Бритни Slumber Party.