Последните години са изпълнени с огромни промени за Елиът Пейдж. През 2020 г. бившата актриса обяви, че вече е трансджендър мъж и дори се подложи на операция за премахване на бюста.

Мей Мартин, Елиът Пейдж и заедно ли са двамата

Това ли е новото гадже на Елиът Пейдж

Слухове, снимки и теории

И вероятно това не е толкова лесно начинание, колкото изглежда привидно отстрани. Или поне така твърди самият Пейдж в автобиографичната си книга Pageboy, която се появи на книжния пазар на 6 юни.

В нея 36-годишният Елитът разказва за промените, които е преживял в последните години, както и разкрива редица лични моменти от живота си.

Така той се спира на периода, в който се е "влюбил отчаяно" по време на снимки, в актриса, която нарича просто "Райън". И започнал връзка, за която дори и най-близките му приятели не са знаели, пише Page Six.

Пейдж пише, че добре си спомня момента, в който за първи път са се срещнали в кафене в Лос Анджелис, когато той е бил само на 26. "Тя беше лъчезарна - роклята, усмивката ѝ, начина, по който отместваше косата от лицето си. Обсъждахме книги, нашето колективно съзнание и дълбоката интелигентност на природата."

В крайна сметка двойката е имала изключително "таен роман", който е бил известен само на шепа хора. "Дори родителите ѝ не знаеха", отбелязва Елиът Пейдж. "Аз бях приятелят, който дойде за Коледа... Никога не сме се докосвали навън, дори едва отидохме на една вечеря."

Но въпреки тайната около връзката им, актьорът казва, че са успели да преживеят "редица забавления" и "дискретен, но изпълнен с приключения секс - на скали, до крайбрежна магистрала, и дори на самолет".

И въпреки прекараното заедно време, Елиът признава, че това не е била устойчива връзка. Заради срама и предразсъдъците. И в крайна сметка, се стига до край на връзката.

Елиът Пейдж и признанието как се чувства като трансджендър мъж след операцията

Съжалява ли за промяната си Елиът Пейдж

Как се чувства сега като трансджендър мъж

Интересно е, че в книгата си Pageboy номинираният за Оскар актьор описва и други свои връзки, включително тази с актрисите Кейт Мара и Оливия Търлби на снимачната площадка на филма "Джуно" от 2007 г. И по всичко изглежда, че макар осъзнавал своята сексуалност отдавна, Елиът Пейдж успява да говори открито за нея едва днес.