Елиът Пейдж вече е трансджендър мъж повече от две години, а преди няколко месеца сподели снимка, на която показва как изглежда без риза след операцията на гърдите си.

Елиът Пейдж и новото му селфи без риза като трансджендър мъж

Новата снимка на Елиът Пейдж като трансджендър мъж

Промяната е забележителна

Тогава актьорът определи хирургичната намеса като едновременно "променяща живота" и "животоспасяваща", а сега споделя повече за това как се чувства в кожата си и съжалява ли за решението да се промени.

35-годишният Пейдж наскоро гостува в американско предаване и в началото на разговора признава, че "негативни реакции" от страна на непознати не липсват.

Самият той обаче казва как се справя с тях.

"Това, върху което искам да се фокусирам сега и е толкова необикновено, е степента на радост, която чувствам, на осъзнатост, която усещам."

Очевидно актьорът не просто знае как да игнорира чуждите критики, но и изобщо не съжалява за промяната си. Дори споделя, че се чувства "по начин, по който никога не е мислел, че е възможно".

Освен това всичко сега му се струва и по-лесно.

Елиът Пейдж, MET Gala 2021 и първата поява на червения килим като трансджендър мъж

Посланието, което остави Елиът Пейдж на MET Gala 2021

Какво означава зеленият карамфил на ревера му

"Прекрасно е да се изживее. Просто защото през по-голямата част животът ми беше опит да продължа напред и да приема промяната ме направи по-добър в толкова много аспекти. Като човек, като приятел, и във връзките", разкрива още Пейдж.