Покрай пандемията бяхме забравили колко много обича да пътува Нина Добрев. Заради всички рестрикции и локдауни беше малко трудно човек да си организира пътуване, но след като всичко малко по малко се върна постарому, Нина Добрев отново няма спирка. 

Нина Добрев, Шон Уайт и ваканцията им в Коста Рика

Нина Добрев е секси в Коста Рика

Заслужена ваканция

Актрисата с български корени използва всяка свободна минута, за да обикаля света в компанията на гаджето си Шон Уайт. Двамата не спират да ни изненадват с красивите, диви и екзотични ваканции, които си организират. 

Преди малко повече от месец Нина и Шон се насладиха на красотите на невероятната Коста Рика, а след това те успяха да отскочат до Гърция, Монако и Франция, за да съчетаят работата с удоволствието. 

Нина Добрев, кинофестивалът в Кан и червената рокля, с която събра всички погледи

Нина Добрев събра всички погледи

Поредно събитие, на което го прави

А сега Нина Добре, Шон Уайт и тяхна двойка приятели разпускат не къде да е, а на Малдивите. За това, естествено, разбираме от самата Нина Добрев, която обича да показва на феновете точно как прекарва свободното си време. 

От качените снимки стават ясни две неща - Малдивите наистина са уникално красиво местенце, което си струва човек да посети. И Нина Добрев пак е с убийствено секси бански, който ѝ стои просто чудесно.

Факт е обаче, че когато моделът в банския костюм изглежда по начина, по който изглежда актрисата, няма как да не му стои добре. 

По всичко личи, че Нина Добрев, Шон Уайт и приятелите им истински се наслаждават на слънцето, кристално чистите води на океана и луксозната виличка,  в която са се настанили. 

"График за следващата седмица: ядене, сън, изгаряне, нанасяне на алое, повтаряне", са плановете на актрисата за идните дни. 

Нина Добрев, Шон Уайт и забавленията им по бански в Санторини, Гърция

Нина Добрев е секси и в Гърция

Едва ли някой се е съмнявал в това

И докато се вайкаме, че за жалост нашите планове не са такива, бас ловим, че е въпрос на време Нина да качи нова доза кадри, заредени с позитивизъм, усмивки и много сексапил.