Ако в началото на връзката си Нина Добрев и Шон Уайт предпочитаха да не се показват много-много и да не говорят за отношенията си, то напоследък са по-открити от всякога и въобще не се правят труда да крият колко са влюбени.

Нина Добрев, Шон Уайт и обясненията в любов, които си размениха двамата

Когато Нина Добрев се обяснява в любов

И Шон Уайт не остава по-назад

И след като от няколко месеца вече двамата обикалят зимните курорти, не можем да крием, че бяхме зажаднявали за малко снимки по бански на Нина Добрев. 

За щастие преди броени дни получихме точно такива в профила ѝ в Instagram. Тя и Шон Уайт са решили да отскочат до Коста Рика, където се наслаждават на слънцето и девствената природа на тази магнетична държава. 

Българската актриса не пропусна да се похвали с чудното местенце, в което са се настанили с невероятна гледка към джунглата. Както може да се очаква от Нина Добрев и Шон Уайт, които са спортни натури, почивката им далече не включва само лежане пред басейна с коктейл в ръка. 

Двамата опитват от всички по-екстремни развлечения, които Коста Рика предлага. Между тях попада конна езда из района, както и забавления по въжения парк в близост до хотела им. 

"Маймунски истории", написа Шон Уай под снимките, които нагледно демонстрират колко добре се справят двамата с Нина на въжените препятствия. 

Нина Добрев, Джулиан Хю, Fresh Vine Wine и представянето на вината им в Лас Вегас

Нина Добрев и любовта й към виното

Докъде стигна компанията й Fresh Vine Wine

По всичко личи, че двойката, която си почива в компанията на свои приятели, си изкарва наистина страхотно. А ние сме доволни, че успяхме да видим Нина по бански. Отново се уверихме, че има не само невероятно секси тяло, но и страхотен моден вкус. 

Междувременно българската актриса се похвали с новото си бизнес начинание. От известно време насам Добрев започна да се занимава с повече предприемачески дейности, включително партньорство с HUM Nutrition и стартиране на нова нискокалорична марка вино Fresh Vine, заедно с Джулиан Хоф. 

Преди дни Нина Добрев сподели, че е решила да инвестира в производителя на нискозахарни дъвчащи бонбони SmartSweets.