Кийт Ърбън и Никол Кидман са щастлива двойка, която, очевидно, се подкрепя взаимно във всяка ситуация.

Никол Кидман, Кийт Ърбън, бракът им колко близки са двамата

Любовната формула на Никол Кидман и Кийт Ърбън

Толкова е просто

Кидман многократно е помагала на съпруга си в трудния за него период, в който се е борил с пристрастяването си към алкохола и кокаина. Именно това сподели 54-годишната австралийска кънтри звезда в открито интервю за Sunday Times.

Кийт разказа за трудния път към възстановяването си, който е включвал и множество престои в рехабилитационни центрове. И ако е успял да се измъкне от кошмара на зависимостта, то това се е случило благодарение съпругата му и нейните постоянни грижи и насърчения.

За първи път певецът се лекува още през 1998 г. - няколко години преди да се омъжи за Никол и по нейно настояване.

Снимка 571051

Източник: GettyImages

Днес Ърбън отдава своята благодарност към съпругата си по всякакъв начин. Дори преди време той ѝ посвети баладата "Благодаря", в която излизва душата си, пеейки съкровеното: "Благодаря ти за моя живот."

Всъщност, алкохолът е част от живота на Кийт Ърбън още от ранните му детски години. Израснал с баща алкохолик, той е бил очевидец на това какво може да причини подобна зависимост на едно семейство.

Но да успее да приеме, че има същия проблем като баща си, се оказва истинско предизвикателство за него. Не обича и да говори за пристрастеността си, защото винаги се е опасявал, че това може да повлияе на връзката му с феновете. "Искам почитателите ми просто да дойдат на моя концерт и да си прекараме страхотно", казва Кийт.

Снимка 571053

Източник: GettyImages

И докато Ърбън с гордост споделя колко много го е подкрепяла Никол Кидман през годините, актрисата също често изтъква, че процесът е бил взаимен. На 94-ата церемония по връчването на наградите Оскар миналия месец Кийт летя в малките часове след участие, за да може да присъства на червения килим със съпругата си, номинирана за най-добра актриса за ролята в Being the Ricardos, припомнят от People.

Никол Кидман, Оскари 2022 и снимката, за която всички говорят

Снимката на Никол Кидман, за която всички говорят

Не, не е реакция на шамара на Уил Смит

Миналия юни двойката отпразнува цели 15 години брачен съюз.