На премиерата на филма Being The Ricardos в Лос Анджелис Никол Кидман очарова всички, минавайки по червения килим с екранния си партньор Хавиер Бардем.

Никол Кидман, Being The Ricardos и колко добре изглежда актрисата на премиерата на филма

Никол Кидман пак събра всички погледи

Ослепителна на премиера

Което пък ни накара да полюбопитстваме какво става с партньора в живота ѝ и първата ни работа беше да надникнем в профила ѝ в Instagram.

Талантливата актриса може да се похвали не само със завидна кариера, но и със стабилно семейство, а мнозина смятат, че тя и музикантът Кийт Ърбън са сред най-симпатичните звездни двойки.

Последната публикация на Никол Кидман със съпруга ѝ е поредното доказателство за това. На снимката виждаме двамата да се радват на хубавото време на плажа. Никол изглежда фантастично, както винаги. Тя е със семпла блуза на райета и бели къси панталони, които показват безкрайните ѝ крака.

"Чувствам се невероятно благодарна", написа звездата, а феновете на двойката побързаха да я засипят с комплименти.

Никол винаги намира време да ни напомни за дълбоката си признателност към съпруга си Кийт. И двамата нямат нищо против да показват това в социалните медии. Като например на снимката за рождения ден на Кийт, на която съпругата му го целува по главата. 

Никол Кидман, Кийт Ърбън и как съпругът ѝ приема секс сцените, в които участва

Как Кийт Ърбън приема секс сцените на Никол Кидман

Разбиращ съпруг ли е изпълнителят

Те са женени от 15 години и очевидно все още са много влюбени един в друг, припомня Yahoo. В интервю за Harpers Bazaar Никол разкрива как успяват: "Аз искам той да има възможно най-добрият живот и той отговаря по същия начин".