Безспорно е, че това е една от най-симпатичните звездни двойки, в която любовта и уважението са още по-силни след 15 години брак. 

Никол Кидман, Кийт Ърбън, бракът им колко близки са двамата

Любовната формула на Никол Кидман и Кийт Ърбън

Толкова е просто

В различни интервюта двамата неведнъж са говорили за силната връзка помежду си и колко благодарни са, че имат това семейството.

Що се отнася до децата им обаче, Никол Кидман и Кийт Ърбън се опитват да ги държат възможно най-много далеч от светлините на прожекторите.

Двойката има две дъщери - Сънди, която е на 13 години, и Фейт, на 11 години. За това какво се случва с тях и с какво биха искали да се занимават като пораснат, става дума в интервю на Кийт Ърбън, който е музикант, за ABC Audio.

От него разбираме, че по-малката - Фейт, определено върви по неговите стъпки и "има страхотно музикално ухо". Що се отнася 13-годишната им дъщеря – Сънди, тя обича киното, точно като майка си.

Музикантът разказва, че Сънди още от малка обича да снима с iPad-а си и да прави кратки истории от заснетото. "Би било чудесно, ако продължи, защото мисля, че тя е разказвач на истории - добър разказвач", казва гордият баща.

Наскоро Никол Кидман сподели, че желанието на Сънди е един ден да стане режисьор, припомня Yahoo!Entertainment.

Никол Кидман, Кийт Ърбън, Том Круз и колко деца е искала да има актрисата

Никол Кидман и мечтата й за 10 деца

Последвала драматично събитие от брака й с Том Круз

Номинираната за Оскар актриса призна и също, че дъщерите им винаги са част от всяко решение, което тя взема за кариерата си.