Покрай премиерата на Nine Perfect Strangers - новата екранизация по роман на Лиан Мориарти след "Големите малки лъжи", отново с Никол Кидман, актрисата даде много интервюта. В едно от последните тя обсъжда и няколко лични неща.

Пред Marie Claire Australia 54-годишната актриса разказва, че съжалява, че не е имала повече деца. "Нямах такъв избор", е краткият й коментар.

"Бих се радвала да имах десет деца", казва Кидман. "Но всичко е точно, защото все пак мога да се грижа за други деца. Имам шест племенници и племеннички, кръстница съм на 12 деца. Обожавам да съм майка, да се грижа за деца. Те са забавни, сладки и без превземки. После порастват и всяко тръгва по пътя си".

Докато е женена за Том Круз, Никол Кидман преживява извънматочна бременност и спонтанен аборт. Лекарите й казват, че има малък шанс въобще да зачене отново. С Круз имат две осиновени деца - Изабела на 28 и Конър на 26.

От брака си с Кийт Ърбън, актрисата все пак успява да забременее и да износи дъщеря си Сънди (13 г.). Втората им дъщеря Фейт (10 г.) обаче се ражда с помощта на сурогатна майка.