Краят на годината наближава и вече е време всеки от нас да започне да прави равносметката си за изминалите 12 месеца.

Наум Шопов и смъртта на кучето му Хънтър

Тежък момент за Наум Шопов

Актьорът сподели за нея в Instagram

И ако за някои е все още рано за такива задълбочени мисли, то Наум Шопов вече е готов със своята равносметка. В профила си в Instagram актьорът публикува видео, в което виждаме как прави най-различни упражнения, помагащи му да бъде в страхотна форма.

Към поста Шопов написа, че е успял да постигне целта, която си е поставил в началото на годината. "Никога не съм бил в толкова добра форма, колкото тази", пояснява той.

Наум Шопов допълва, че досега не е успявал да поддържа такава кондиция толкова лесно, без да му се налага да гладува и да прекарва часове в кардио.

"За първи път от поне пет години, успях да запазя рамото си здраво, без да се обострят старите контузии", пише още той. Актьорът е благодарен за възможността да бъде толкова активен физически - и именно това е решението както за физическото, така и за психическото му здраве.

Какъв е бил Наум Шопов като тийнейджър

Какъв е бил Наум Шопов като тийнейджър

Актьорът говори за израстването си в подкаста "При ТоТо"

"Най-добрият начин да имаш самочувствие е да имаш планина от доказателства, че правиш трудните неща, които другите пропускат", завършва равносметката си Наум Шопов.