Може и да свързваме Холивуд с много блясък и вълнуващи събития, но реалността там далеч не е чак толкова прекрасна, колкото звучи. И на звездите им се случват неприятни случки. Като например тази с Натали Портман и колегите ѝ от сериала Lady in the Lake.

Натали Портман, Бенджамин Милпие и как двамата отпразнуваха годишнина от сватбата си

Натали Портман и Бенджамин Милпие - 10 години по-късно

Обича ли актрисата да работи заедно със съпруга си

През уикенда те съвсем спокойно са си снимали в Балтимор, САЩ, но изведнъж изневиделица са се появили хора, които са започнали да им отправят заплахи.

Ситуацията е ескалирала дотолкова, че един от агресивните мъже даже си е позволил да размаха пистолет. За щастие, не е стрелял с него, а накрая той и останалите от компанията му са се разбягали от мястото. След тревожната случка, съвсем разумно, екипът на продукцията е подал сигнал на полицейското управление в Балтимор, където разследването все още продължава.

Снимка 585775

Източник: GettyImages

Според говорител на полицията, който е дал повече информация за Los Angeles Times, нападателите, които са местни жители, дори са заплашили, че ще се върнат, за да "застрелят някого", ако продукцията не спре или не им бъдат дадени 50 000 долара.

Крис Хемсуърт, Натали Портман, "Тор: Любов и гръмотевици" и какво не е правил акторът преди целувката им

Защо Крис Хемсуърт не е ял месо преди да целуне Натали Портман

Богът на гръмотевиците мисли за всичко

Най-вероятно нито Натали Портман, нито колегите ѝ от Lady in the Lake ще се върнат на снимачната площадка в Балтимор. Все пак, опасността от евентуално следващо нападение остава. За щастие никой от актьорите няма да остане без работа, тъй като паузата за сериала ще е временна. Очаква се снимките да бъдат подновени с повишени мерки за сигурност, и то най-вероятно на друга локация.