Леонардо ди Каприо продължава да е сред най-желаните ергени в Холивуд, но много жени останаха разочаровани след последните спекулации за него след раздялата му с Камила Мороне.

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и слуховете за раздялата им

Отново ли е сам Леонардо ди Каприо

Нещата с Камила Мороне не са се развили добре

От съвсем скоро актьорът е отново сам, но едно конкретно нещо нямаше как да не направи впечатление на... цял свят. Да, точно така. Става въпрос за това как сега всички обсъждат, че Леонардо ди Каприо излиза по срещи само с жени, които са под 25 години. Е, за съжаление на по-зрелите дами сред почитателките му явно няма да им се отвори парашутът, дори и самият Лео да застане точно пред тях.

Предпочитанието на актьора да се обвързва с по-млади жени стана повод всички да започнат да подхвърлят коментари и дори да се шегуват с него. Точно това се случи и съвсем неочаквано от сцената на наградите Еми, които се връчиха в Лос Анджелис на 12 септември, понеделник, пише Just Jared.

Тогава, по време на откриващите си думи, водещият Кенан Томпсън не пропусна да се възползва от възможността да блесне с остроумна закачка. Той се пошегува с Лео, докато обсъждаше възрастта на Зендая, една от номинираните и, в крайна сметка, и победителка в категорията за най-добра актриса в драматичен сериал (за "Еуфория").

Снимка 587339

Източник: GettyImages

"Зендая навърши 26 години миналата седмица, честит рожден ден. 26 е странна възраст в Холивуд. Достатъчно млад си, за да играеш гимназист, но си твърде стар, за да излизаш с Леонардо ди Каприо", бяха думите на водещия.

Леонардо ди Каприо, Мария Берегова и слуховете за връзката им

Това ли новата жена до Леонардо ди Каприо

Коя е Мария Берегова

И явно са останали оценени не само от публиката, но и от зрителите, защото не само всички в залата са се посмели добре, но и хората извън Щатите продължават да измислят нови и по-нови шеги по адрес на Лео ди Каприо.