Още преди пандемията изглеждаше така сякаш Леонардо ди Каприо най-после е намерил любовта в лицето на Камила Мороне. Е, връзката им е критикувана заради възрастовата разлика между 47-годишния актьор и 25-годишния модел, но това не ги спря да са заедно.

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и колко държи на приятелката си актьорът

Какво прави Леонардо ди Каприо с Камила Мороне и с никоя друга

Връзката им се задълбочава

Разбира се, двамата не казваха абсолютно нищо по-лично за връзката си, което е присъщо за известните личности. Затова и къде почиват разбирахме от папаршки снимки. Сега обаче от източници на списание People разбираме, че всичко между Леонардо ди Каприо и Камила Мороне е приключило.

Към момента няма информация около евентуалните причини за раздялата. Същата дори не е официално потвърдена от нито една от двете страни.

Всъщност, за връзката между Ди Каприо и Мороне се заговори още през 2018 г., когато двамата бяха забелязани в Аспен, Колорадо. Съвсем официално стана ясно, че са заедно, когато моделът придружи актьора на церемонията по връчването на Оскарите през 2020 г.

Камила Мороне и колко секси е гаджето на Леонардо ди Каприо по бански

Колко секси е гаджето на Леонардо ди Каприо по бански

Екзотичната почивка на Камила Мороне

В интервю за Los Angeles Times през 2019 г. Камила Мороне осъди хората, които не одобряват връзката им само заради голямата възрастова разлика. Тогава тя твърдеше, че всеки има право да излиза с когото си поиска. Възмущаваше се също, че е популярна най-вече заради това, че ходи с носителя на Оскар, а не заради работата си.