От доста време се спекулира с един конкретен факт около началото на актьорската кариера на Мила Кунис. Става въпрос за това как е получила ролята си, с която пробива на екран - тази на Джаки Бъркхарт в "Шеметни години".

Мила Кунис, Аштън Кътчър и защо държат отворена вратата на банята си

Защо Мила Кунис не затваря вратата на тоалетната

Доста интересно

Отпреди се говори, че актрисата е излъгала за възрастта си, само и само да я изберат да участва в сериала.

Тогава Мила Кунис е била едва на 14 години, но според слуховете е казала на екипа на продукцията, че е на 18. Лъжата си тя е оправдала с това, че много е искала да се яви на прослушване, но проблемът е бил, че до него са били допускани само възрастни актьори.

"Носи се слух, че може би съм излъгала за възрастта си. Бих искала да стане ясно сега, че наистина излъгах. Така е", признава Кунис пред Vanity Fair.

Но актрисата бърза да уточни също, че когато е трябвало да подпише договора с продуцентите, гласно им е признала, че всъщност е само на 14 години. В крайна сметка, в документа отбелязва, че е на 18, тъй като екипът вече толкова я е бил харесал за ролята, че не им се е искало да я сменят с друга актриса.

Така че, да, факт е, че Мила Кунис е излъгала за възрастта си, но пък създателите на "Шеметни години" са били наясно, че тя е по-малка от всички останали актьори. Въпреки това никой от сериала не я третирал като такава.

В интервюто Мила Кунис разкрива още, че причината да не се поддаде на модата с наркотиците по онова време е била, че никой от актьорите тогава нито веднъж дори не е употребявал. А тя, едва на 14, е вземала пример от тях. И то доста добър, за щастие.

Аштън Кътчър, Мила Кунис, васкулит и какво разкри актрисата за диагнозата на съпруга си

Болестта, с която се бори Аштън Кътчър

Какво разкри съпругата му Мила Кунис

Днес, години след "Шеметни години", Мила Кунис поглежда назад с носталгия по времето, когато се е забавлявала на снимачната площадка. За приятна изненада на всички, тя и екипът на сериала ще се завърнат в неговото продължение. Засега знаем само, че със задачата се е нагърбил Netlix, но кога точно ще го видим, все още не е ясно, напомнят от Variety.