Аштън Кътчър и Мила Кунис са сред холивудските двойки за пример. По-рано през годината двамата започнаха инициатива по набирането на средства в помощ на Украйна, а малко след това взеха решение да се завърнат към активните си актьорски задължения. Наскоро те потвърдиха, че ще участват и в подновяването на сериала, който са снимали заедно още през 90-те, "Шеметни години".

Аштън Кътчър, TCS маратон 2022, Thorn, тренировки и колко килограма е свалил актьорът

Драстичната физическа промяна на Аштън Кътчър

Защо актьорът сваля килограми

Но в последното си интервю, освен за работата си, Мила Кунис сподели и малко повече за линия им живот с Аштън Кътчър. Пред Entertainment Tonight тя разкри за рядка форма на васкулит, от която страда съпругът ѝ, и за това как заедно са преживели най-плашещия период.

Мила Кунис разказва, че всичко е започнало още преди около три години, преди пандемията. Тогава автоимунното заболяване на Аштън Кътчър се е проявило по време на епизод от предаването Running Wild With Bear Grylls: The Challenge, в който е участвал.

Снимка 588926

Източник: GettyImages

След като е разбрала неприятната новина, двойката веднага е реагирала и е потърсила лекарска помощ, за да се справи със здравословното състояние на Кътчър.

"Отиваш и се справяш с какъвто и да е здравословен проблем, все пак имаш деца, все още имаш семейство, имаш живот за живеене", споделя Мила Кунис. И не забравя да допълни, че трудните ситуации в живота се преодоляват по-леко, когато човек е заобиколен от любов. "Толкова сме щастливи, че се имаме един друг."

Luckiest Girl Alive, Мила Кунис и първи трейлър на трилъра на Netflix

Мила Кунис се изправя срещу миналото си

Какво да очакваме от Luckiest Girl Alive

А колкото до връщането им обратно на снимачната площадка на сериала "Шеметни години", Кунис обещава, че феновете ще останат доволни от новите епизоди. И дано настина да бъде така, тъй като засега знаем, че идеята на продуцентите е историята да покаже един по-различен поглед към живота в Пойнт Плейс, където се развива действието.