Откакто напусна порно индустрията, Миа Халифа се опитва не само да се наложи като инфлуенсър, но и да намери любовта.

Когато марихуаната обедини Уиз Калифа и Миа Халифа

Когато порно актриса и рапър решат да правят нещо заедно

Пуф-паф

Нещо, което поне към момента се оказва трудно и ѝ убягва. Зад гърба си Халифа има два неуспешни брака и три годежа. Ето защо е решила, че може да даде някой и друг съвет относно брака и връзките.

В профила си в TikTok Миа Халифа реши да разясни целия си опит с връзките. "Омъжена на 18, разведена на 21. Втори брак: омъжена на 25, разведена на 28. Трети годеж: сгодена на 29, всичко приключи на 30, но запазих пръстена."

@miakhalifa Replying to @Nikki Jones original sound - Mia K.

Халифа след това казва, че жените не трябва да се страхуват от това да напуснат мъжа си, като сравнява брака с ангажимент. "Бракът не е благоразумно нещо, той е просто документация. Това е ангажимент, който поемате към някого, но ако чувствате, че не получавате нищо от този ангажимент, а се опитвате, трябва да си тръгнете."

Миа Халифа твърди, че знае колко трудно е да се премине през развод, но смята, че човек не трябва да бъде нещастен. Според Marca, мнението на бившата порно звезда е предизвикало смесени реакции, като в социалните мрежи някои хора се чудят защо трябва да вземат съвет именно от нея.

"Това е като касапин да дава съвет на веган", се казва в един от коментарите. Сама тя отговори на критиките по свои адрес с ново видео в TikTok. Според Миа Халифа тя не е казала нищо лошо, а просто е насърчила младите момичета, които са в токсични връзки, да бъдат по-смели и да мислят за себе си.

Миа Халифа и секси ваканцията ѝ в Мексико

Секси ваканцията на Миа Халифа в Мексико

Прекалено много дрехи не се толерират

Колкото до хората, които я нападат, защото изказва мнението си, Халифа смята, че това са мъже, които са в ролята на токсичния партньор в дадена връзка.