Съвсем наскоро Джена Джеймисън сподели откровено за премеждията, през които е преминала, но сега отново има повод за радост и усмивки.

Тежкото изпитание, през което премина Джена Джеймисън

Тежкото изпитание, през което премина бившата порноактриса Джена Джеймисън

И днес отново се радва на живота

49-годишната бивша порно актриса се е оженила за девет години по-младата от нея Джеси Лоулес. Церемонията се е състояла на 23 май в Лас Вегас, Невада. 

"Намерих човека, с когото е трябвало да бъда винаги", казва Джеймисън пред People. Джена, която е майка на три деца, споделя, че е мислила много върху изминалите си връзки с мъже и провалените бракове, които е имала.

"Може да е егоистично и лошо, че го казвам, но мисля, че моята движеща сила са били децата." И сега, когато вече е открила себе си, може да се наслаждава на живота.

Джена Джеймисън и Джеси Лоулес са си казали "да" на сантиментално за бившата порно актриса място - същата малка църква в Невада, в която нейните родители също са се венчали. Двойката има намерения да организира голяма сватба, но за момента не бързат.

Пред People Джеймисън разкрива, че възнамерява да приеме фамилията на половинката си. Лоулес казва, че баща ѝ е придружил Джеймисън до олтара, защото нейният е починал.

Двете са се запознали през миналата година, след като Джена Джеймисън е започнала да коментира видеа на Лоулес в TikTok. "Падах си по Джеси от доста време, защото тя е доста популярна в TikTok, а аз обожавам платформата", допълва актрисата.

По това време Джеси Лоулес признава, че е имала връзка с друго момиче и моралният ѝ компас не е позволявал да предприеме нещо повече с Джена. Но след като връзката ѝ е приключила, нищо не е стояло на пътя на любовта.

Иначе, Лоулес е родена в малко градче в Алабама, но още 17-годишна се мести във Флорида. Там живее цели 22 години, преди да иде във Вегас, където в момента ще живее със съпругата си. Дълго време тя е работила в бръснарница във Флорида, а днес - освен че има свой подкаст, е един от собствениците на Savage Sip Coffee.