Меган Маркъл върви винаги с гордо вдигната глава и излъчва увереност. Но и тя е човек, като всички нас, и има своите недостатъци, дори и само тя да успява да ги забележи.

Виждали сме хиляди снимки на херцогинята на Съсекс, а само човек, който е работил с нея, знае какво стои зад всеки неин перфектен кадър. Такъв е един професионален фотограф, който предпочита да остане анонимен, но държи да сподели впечатленията си от съвместната работа с Маркъл във времето преди да стане любимата на принц Хари.

Пред Daily Mail той споделя, че Меган е била трудна за работа и с много високи изисквания към всички, затова често иронично са я наричали "принцесата". Тя винаги отива с огромен антураж на снимки, за да бъде подготвена до най-малкия детайл.

Искала e и да й се осигурят няколко чаши скъпо шампанско, с които да отпусне напрежението. За Меган всяка фотосесия е била като мисия, която трябва да се изпълни по максимално най-добрия начин. Дори това да значи, че трябва да бъде груба към снимачния екип.

Звездата от "Костюмари" е имала и строги изисквания за кадрите, които държи на всяка цена да се спазват. Основното сред тях е да не се снимат ходилата й. Това е частта от тялото си, която Маркъл мрази. 

По време на посещение в Нова Зеландия през 2018 г. тя събу обувките си и по-наблюдателните веднага забелязаха белег върху едното й стъпало с неясен произход. Дали той е причината за комплекса на херцогинята, също не е ясно.

Принц Хари, Меган Маркъл, новата книга Finding Freedom и ще разкрие ли истината за Мегзит

Истината за Мегзит излиза наяве

Другото лице на херцога и херцогинята на Съсекс

Това звездно поведение, което Меган е демонстрирала още преди да стане част от кралския двор, за мнозина, които са имали възможността да работят с нея, е истинско разочарование. А тепърва ще разберем кой ще се нагърби с тежката задача да работи с херцогинята по бъдещите й проекти.