Нямаме търпение за изненадите, които принц Хари и Меган Маркъл са ни подготвили след напускането на кралския двор. Засега плановете им са на пауза заради настоящата обстановка, но чакането определено ще си заслужава.

По последна информация, "истинската история" на Мегзит ще бъде разкрита в нова биографична книга. Тя ще носи името Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family ("Намиране на свободата: Хари, Меган и създаването на модерно кралско семейство"). Нейни автори са Омид Скорби и Каролин Дюранд, които са кралски репортери.

Очаква се книгата да излезе на 11 август на тази година. Това научаваме от Amazon, откъдето ще можем да се сдобием с нея. Вече е ясно как ще изглежда и корицата. Първоначалните планове бяха да излезе на пазара през юни с 320 страници, но премиерата бе отложена, като се добавиха още 48 страници.

Снимка 478240

Източник: Facebook / STYLE-TIPS.COM

В биографичната книга са поместени интервюта с близки и приятели на херцога и херцогинята на Съсекс. Обещанието е да се разкрият неподозирани досега моменти от техния личен живот, "отвъд вестникарските заглавия", за да се разсеят редица слухове и грешни схващания по адрес на кралската двойка, пише Newsweek.

Книгата ще ни представи херцога и херцогинята като двойка, която е вдъхновила и продължава да вдъхновява много хора по целия свят, въпреки че тяхната благотворителна и хуманитарна дейност рядко е представяна правилно. Представя и "правилната версия на тяхната приключение" и разкрива истината за недоразказаните истории, които се превърнаха във факти заради непрекъснатото им повтаряне.

Принц Хари, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и защо херцогинята на Съсекс смята, че има двойни стандарти в кралския двор

Хари и Меган срещу любимката на кралския двор

Драмите нямат край

Говори се, че самите Хари и Меган също са разговаряли дълго, широко и откровено с авторите, за да разкрият своята гледна точка от първо лице. И тя е поместена именно в добавените в последствие страници. Дали това е така, ще разберем след няколко месеца.