Като един от най-силните тенис турнири, Уимбълдън привлича милиони зрители. Тази година за трофея спориха Серина Уилямс и Симона Халеп.

Меган Маркъл, забраната да я снимат на Уимбълдън и какъв скандал предизвика

Своеволията на Меган на Уимбълдън

Как херцогинята ядоса всички

За по-малко от един час Симона Халеп буквално прегази Серина Уилямс и спечели за първи път в кариерата си титлата от този турнир. С триумфа си Халеп стана и първата румънка, която печели Уимбълдън.

Освен на корта, интересно беше и на трибуните. Вчера, 12 юли, беше обявено, че на женския финал ще присъстват Меган Маркъл и Кейт Мидълтън.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Арчи и какво събра херцогините и децата им

Меган, Хари и Арчи с първа семейна поява

Къде се заформи кралска детска градина

Обещанието беше спазено и двете кралски особи заеха местата си на трибуните. Преди това обаче направи впечатление, че Кейт пристигна няколко часа преди началото на двубоя, за да се срещне с тенисистките.

Това е така, защото Мидълтън е патрон на All England Lawn Tennis Club. Тя беше облечена в зелена рокля на Dolce & Gabbana, пише Daily Express.

Снимка 433840

Източник: GettyImages

Близо един час по-късно на арената пристигна и Меган Маркъл. По-рано през седмицата херцогинята на Съсекс предизвика недоволството на зрителите. Тогава тя беше изискала от организаторите да наложат да бъде снимана от зрителите.

Тогава Меган Маркъл наруши и дрескода, но за финала беше решила да не проявява бунтарския си характер. Херцогинята беше облечена в бяла риза и бяла пола със сини окраски.

Снимка 433841

Източник: GettyImages

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън бяха в компанията на Пипа Мидълтън. При връчването на трофея пък Симона Халеп специално благодари на кралските особи, че са ѝ оказали честта да я наблюдават.

Дейвид Бекъм, Уимбълдън, майка му Сандра и как футболистът отново прикова погледите

Дейвид Бекъм открадна шоуто на Уимбълдън

Как трябва да се облича един мъж