Докато все още коментираме кръщенето на бебе Арчи, от което измина почти седмица, Меган Маркъл и Кейт Мидълтън ни дадоха нов повод отново да говорим за тях.

Вчера, 10 юли, се проведе поредният благотворителен поло мач, в който взеха участие и принцовете Уилям и Хари. Полото е спорт за благородници, а двамата братя го практикуват още от малки. Жените до тях пък не пропускат възможност да бъдат близо до терена и да ги подкрепят екзалтирано.

Тази среща обаче се оказа по-специална от всички други за принц Хари. А причината е, че за първи път сред публиката е не само съпругата му Меган, а и синът му Арчи.

Снимка 433422

Източник: GettyImages

Това е първата поява на най-новото кралско бебе извън замъка Уиндзор. В социалните мрежи бяха разпространени кадри, на които виждаме как херцогинята на Съсекс е прегърнала сина си и нежно го целува

Арчи не бе единственото дете от кралския двор, което присъства на поло мача. Кейт Мидълтън пристигна заедно с трите си деца и така двете с Кейт си заформиха малка детска градина, пише Daily Mail.

Херцогините наблюдаваха съпрузите си, стоейки една до друга. Те коментираха случващото се на игрището, а междувременно за вниманието им се бореше принц Луис, който не спря да обикаля около тях. Каква мила, семейна картинка.

Вижте тази публикация в Instagram.

Meanwhile, William and Harry brothers are playing polo!

Публикация, споделена от The Cambridge Family (@williamandkateofcambridge) на