Уимбълдън е един от най-престижните тенис турнири, което прави спечелването му безценно за всеки тенисист. Но вече сме свикнали, че на подобни големи спортни мероприятия интересните неща не се случват само на терена, а и на трибуните.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и 20 години от сватбата им

20 години Пош и Бекс, 20 години семейство Бекъм

Честита им годишнина

Всеки момент трябва да стартира полуфиналният мач между Серина Уилямс и Барбора Стрицова, в който двете дами ще трябва да определят коя от тях ще се класира на финал. Където ще трябва да премери сили със Симона Халеп.

Подобен важен мач, естествено, попадна и в полезрението на известни личности, които побързаха да заемат местата си, за да наблюдават случващото се. Точно това направи и Дейвид Бекъм.

Снимка 433533

Източник: Facebook / Bleacher Report Football

Футболистът беше уловен от камерите как заема мястото си на трибуните, а начинът, по който е облечен, не остана незабелязан.

В социалните мрежи бързо се появиха коментари, че Бекъм е откраднал шоуто с поредната си проява на изтънчен вкус. Разбира се, слънчевите очила отново са неизменна част от визията му.

Дейвид Бекъм в компанията на Ричард Брансън и дъщеря му Холи

Източник: Facebook / Bleacher Report Football

Дейвид Бекъм в компанията на Ричард Брансън и дъщеря му Холи

Той обаче не в сам, а компания му прави неговата майка Сандра. Двамата имат традиция да посещават мачове от турнира и тази година не я нарушиха. От снимките става ясно, че в близост до Дейвид Бекъм е и милиардерът Ричард Брансън, който е в компанията на дъщеря си Холи.

В непосредствена близост до футболиста пък мястото си е заела актрисата Клеър Фой, която познаваме от сериала The Crown, където влиза в ролята на кралица Елизабет Втора.