Осем месеца след интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха през Опра Уинфри, херцогинята на Съсекс седна на диванчето срещу Елън Дедженеръс в нейното вечерно шоу и ни изненада с нова порция разкрития.

Меган Маркъл, Дория Рагланд и новите признинания на херцогинята на Съсекс

Лъжите, в които се оплете Меган

Защо сравни майка си с Даяна

Разговорът премина повече от приятелски, защото Меган и водещата се познават от години, а сега, когато кралската двойка се премести в Лос Анджелис, се и виждат често. Този път акцентът бе именно върху новия живот на двойката, за който за пръв път получаваме повече подробности.

Разбира се, той се върти предимно около двете им деца - Арчи и Лилибет. Откакто стана майка за втори път преди пет месеца, Маркъл е разбрала каква огромна е разликата. Или като са им казвали някои, да имаш едно дете е хоби, а две - истинско родителство.

"Арчи обича да бъде батко", споделя Меган, която както всички други майки преминава през трудни периоди. Например сега на Лилибет й растат зъби, а Елън й предложи да се жабури с текила, след което двете дружно се посмяха.

Сега Меган може да заяви смело, че с Хари са истински щастливи. Тя много обича да готви за семейството си, а Арчи обича да танцува, точно като нея. 

Принц Хари, Меган Маркъл, Мегзит и как херцогът на Съсекс коментира негативизма по техен адрес

Гневният Хари защити Меган

Готов е на всичко

Херцогинята на Съсекс не скри, че принц Хари наистина обича новия си живот зад океана и най-вече това, че имат много време за себе си, да бъдат вкъщи и да създадат истински дом. Именно затова планират да се наслаждават на неговия уют по празниците.