Наскоро принц Хари наруши обичайното си мълчание и публично защити съпругата си от тормоза, на който е подложена в последните години. Той отново хвърли цялата вина върху потребителите в социалните мрежи, както и върху таблиодите, които успяват да превърнат всяка лъжа в истина за мнозина.

Принц Хари, Меган Маркъл, Мегзит и как херцогът на Съсекс коментира негативизма по техен адрес

Гневният Хари защити Меган

Готов е на всичко

А сега нови документи по делото, което Меган Маркъл заведе срещу британски медии, разкриват, че тя е имала притеснения не само за своята сигурност, но и за тази на майка си. Още през 2018 г. съпругата на принц Хари се е оплакала, че Дория Рагланд е преследвана от папараци, чието поведение определя като "потресаващо".

Основните притеснения на херцогинята на Съсекс се появили след като Daily Mail публикува снимки на родителката й, която разхожда кучетата си в близост до своя дом. По думите на Меган, папараците са преследвали Дория както вкъщи, така и на работа, и са застрашавали нейната сигурност, докато шофира.

Снимка 424696

Източник: GettyImages

Майката на Меган не й е спестявала притесненията си. А според новите признания на Маркъл, именно опасността, нависнала над нея, я е накарала да говори с авторите на книгата Finding Freedom, за да разкрие своята версия на истината, предава Newsweek.

Доскоро съпругата на принц Хари категорично отричаше да има общо с написването на книгата с изненадващи разкрития. В хода на делото срещу британските медии обаче все пак е признала, че е съдействала, но в желанието си да спаси както себе си, така и майка си. 

Принц Хари, Меган Маркъл, Salute to Freedom и появата на херцога и херцогинята на Съсекс на събитието

Хари и Меган в целия им блясък

Отново ни изненадаха

Тя дори се е извинила на съда, че е "забравила" да спомене дискусиите по съдържанието на книгата, които е водила с нейните автори. А това увеличава сериозно шансовете на ответника Associated Newspapers да докаже истинността си, което ще доведе до срамна загуба за Меган.