През последните седмици за Майли Сайръс се говори доста. И това е така заради последния ѝ хит Flowers, част от предстоящия ѝ албум Endless Summer Vacation. А той излиза съвсем скоро - на 10 март, и Майли закачливо ни напомня датата с пост в Instagram.

Майли Сайръс, "Flowers" и видеото ѝ под душа, с което промотира новата си песен

Когато Майли Сайръс пее гола под душа

Певицата знае как да привлича внимание

От една от последните ѝ снимки става ясно, че покрай музиката, певицата отделя време да се грижи и за тялото си. Няма как да не обърнем внимание на стегнатата фигура, която демонстрира, докато е доста оскъдно облечена.

Червеният ѝ бански е в две части и струва "само" около 3000 долара. Но цената му далеч не е толкова впечатляваща, колкото е страхотната форма, в която именно благодарение на него се вижда, че е Майли Сайръс.

Предполагаме, че певицата поддържа стегнатото си тяло с пилатес и йога, за които и преди е говорила, че практикува. В американското предаване The Tonight Show с водещ Джими Фалън тя е споделяла, че харесва ащанга йога, пише Seventeen. За този вид йога Майли разкрива, че човек понякога може да се демотивира да я практикува, тъй като за да се свикне с упражненията, е необходимо повече време.

Ноа Сайръс, Stéphane Rolland Haute Couture, Седмица на модата в Париж и предизвикателната визия на певицата

Когато малката сестра на Майли Сайръс остави малко на въображението

Ноа знае как да предизвиква

Е, на Майли Сайръс явно изобщо не ѝ липсва мотивация да спортува. Все пак, подобно тяло не се вае без усилия и воля.