Майли Сайръс ще издаде своя осми студиен албум Endless Summer Vacation на 10 март тази година. Наскоро тя обяви албума с вълнуващ трейлър, който ни открехва вратата към това толкова лично произведение. Зашеметяващата обложка на албума пък е дело на Бриана Капоци.

Първата песен от Endless Summer Vacation ще бъде новия сингъл "Flowers", който блондинката обяви по време на специалното си предаване на живо по NBC "Miley's New Year's Eve Party", предизвиквайки фурор по цял свят. Парчето ще бъде налично в дигиталните платформи навсякъде на 13 януари. 

Сега бившата звезда на Disney Channel използва своя Instagram, за да разкрие с феновете малка част от новата си песен, разкриват от Hollywood Life.

Прави го обаче, както най-добре умее - по възможно най-предизвикателния начин - гола под душа. В краткото видео, което Майли сподели, я виждаме да пее акапелно под пръските вода, докато прокарва ръце през мократа си коса и я гали с ръце.

Много от 192-та милиона последователи на Майли не пропуснаха да я поздравят за провокативното и секси видео. Сред тях е и Парис Хилтън, която сложи емотикона със сърце и очи, докато Diplo пусна емоджи със сърце и цветя.

Майли Сайръс, Джими Фелън и как изпълнителката се погрижи за брадата на водещия

Какво направи Майли Сайръс на Джими Фелън

Майли Сайръс, Джими Фелън

Някои фенове отбелязаха нейните очевидни вокални умения на живо. "И все още има хора, които казват, че тя не може да пее. Мразещите ще мразят", написа един, докато друг се пошегува: "Добре, ето така се промотира песен." "Знам, че вие крещите, защото и аз крещя", отбеляза трети, който очевидно няма търпение да чуе нова музика от Майли Сайръс.