Много се говореше за Pam & Tommy още от самото начало. Тогава, когато беше обявено, че Hulu ще създадат сериал за изтеклия секс запис от медения месец на Памела Андерсън и Томи Лий.

Лили Джеймс, Мат Беван и как е тренирала за ролята на Памела Андерсън в Pam&Tommy

Тренировките, превърнали Лили Джеймс в Памела

Какво разказва личният й треньор

Темата е любопитна и днес, въпреки че са минали над 25 години от случилото се. Затова и интересът към осемте епизода на сериала е завиден, макар и самата Памела Андерсън да не е замесена по никакъв начин в създаването му.

Но освен за Pam & Tommy, всички говорят за Лили Джеймс (или по-точно гледат) и тоалетите, с които актрисата се появяваше на събития, за да промотира сериала на Hulu.

За визиите на актрисата е отговорна стилистката Ребека Корбин-Мъри, която според Vogue, е казвала, че Джеймс е положила много усилия, за да влезе във форма за ролята на Памела Андерсън.

И резултатите са налице, а тоалетите, с които се появява на събитията, имат за цел да подчертаят увереността, която тя изпитва в тялото си. Като например черния тоалет дело на Vivienne Westwood.

Да се чувстваш добре и уверен в тялото си е сила, която Лили Джеймс знае как да използва. Доказва го по-дръзката ѝ сребриста рокля, съчетана с нестандартно розово сако на Atelier Versace.

С един удар два заека, защото така актрисата хем изглежда секси, хем прави препратка към 90-те и визията на Памела от този период.

Джеймс спечели вниманието и на церемонията по връчването на Independent Spirit Awards в Калифорния, където обра точките с розов бралет на Del Core, допълнен от широки ръкави и панталон с висока талия.

Но няма как да не отбележим и други две нейни забележителни визии. И в двата случая, които визираме, Лили Джеймс е облечена в модели на Versace от колекцията есен/зима 2022. В единия приковава вниманието на седмицата на модата в Париж с мини пола и синьо горнище.

Докато в другия с дълга и впита по тялото черна латексова роля с изрязано деколте. За прожектирането на последния епизод от Pam & Tommy в Лос Анджелис актрисата заложи на полупрозрачна рокля на Roberto Cavalli с предизвикателна яка, инкрустирана с пайети.

И от самолет си личи, че Лили Джеймс е уверена в тялото си, което само по себе си е страшно секси. А роклите... те са просто допълнителен бонус.